Diensten

Nieuwbouw

Heeft u een kavel gekocht en een plan? Bouwbedrijf Westgeest helpt u graag met de uitwerking en realisatie van uw nieuwbouwproject. De bouw van een nieuw bedrijfspand of een villa vergt maatwerk en een nauwkeurige voorbereiding met bouwtekeningen en vergunningsaanvragen. De ervaring van Bouwbedrijf Westgeest in de begeleiding van deze trajecten is waardevol voor ieder uniek nieuwbouwproject. Daar kunt u uiteraard gebruik van maken.

Verbouw

Verbouwingen zijn er in alle soorten en maten: de transformatie van een voormalig kantoorpand naar een woning, nieuwe gevelbekleding of een interieurverandering. Bouwbedrijf Westgeest werkt samen met u de plannen uit en houdt zich vervolgens bezig met de realisatie van uw verbouwplannen.

Renovatie

Bouwbedrijf Westgeest adviseert u graag bij de renovatie van uw woning of bedrijfspand. Authentieke elementen kunnen vaak behouden blijven en geven karakter aan uw nieuwe huis. Een renovatie vraagt om oog voor detail, maatwerk en vakmanschap. Bouwbedrijf Westgeest heeft de kennis en vaardigheden in huis om uw renovatie in goede banen te leiden.

Aanbouw

Voor een uitbouw van uw woning, een nieuwe serre, dakkapel of bijvoorbeeld een nieuwe schoorsteen kunt u bij Bouwbedrijf Westgeest terecht.

Sanitair

Ook over de complete installatie van een badkamer of een nieuw toilet denkt Bouwbedrijf Westgeest met u mee.

Onderhoud

Bouwbedrijf Westgeest ontfermt zich over reparatie- en onderhoudswerken aan uw woonhuis of bedrijfspand. Goed onderhoud verlengt de levensduur van uw onroerend goed.

Interieurtimmerwerk

Bouwbedrijf Westgeest is gespecialiseerd in interieurtimmerwerk. Denkt u aan een op maat gemaakte kast in de woonkamer, kledingkast of een wijnkast in de kelder. Door jarenlange ervaring en een eigen timmerwerkplaats zorgt Bouwbedrijf Westgeest voor een schitterend en uniek product.